Het Park | Buitenhuizen

Het vakantiehuis is gelegen op Droompark Buitenhuizen in Velsen-Zuid.
Het park straalt, door de zorgvuldig gekozen ruime opzet en het vele groen en waterpartijen, rust en een relaxte sfeer uit. Dit alles midden in het prachtige natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude, met al zijn fiets- en wandelpaden. Het park grenst direct aan Golfbaan Spaarnwoude, met zes 9-holes banen, de grootste golfbaan van Europa. Ook Golfclub Houtrak ligt slechts op enkele kilometers afstand.

Het park is speels opgezet met waterpartijen en vijvers. Aan de rand van het park is een natuurmeer waar gevist kan worden en waar kinderen zich heerlijk kunnen vermaken met bootje varen of zandkastelen bouwen op het standje. In de zomermaanden kunt u een verfrissende duik nemen in het openlucht zwembad.

vakantiehuis buitenhuizen op een groene locatie   52   Droompark Buitenhuizen Noord-Holland zwembad

Parkfaciliteiten
Natuurlijk ontbreken de nodige recreatieve faciliteiten niet op het park. U vindt hier Restaurant Herberg 1883  (ontbijtbuffet tegen betaling), een cafetaria met een winkeltje voor de vergeten boodschappen, een wasserette (tegen betaling), kleine fitnessruimte (gratis), sauna (tegen betaling), een speeltuin en animatieruimte voor de  kinderen. In de vakanties is er een animatieteam aanwezig: als de kinderen zich amuseren betekent dit ook voor de ouders welverdiende rust.

vakantiehuis buitenhuizen - brasserie houtrijk   vakantiehuis buitenhuizen - speeltuin

De Omgeving
Het park is niet alleen prachtig van opzet, maar ook zeer strategisch gelegen. Veel gasten kiezen dit park juist vanwege deze ultra gunstige ligging vlakbij Schiphol (!) en grote steden als Amsterdam, Haarlem en Zaanstad. Hierdoor is het park een ideale uitvalsbasis voor stedentrips, bezoek aan musea, een dagje shoppen of een bezoek aan Volendam of de Zaanse Schans.  Meer informatie over de omgeving vindt u op de site van Buitenhuizen.

Vakantiehuis Buitenhuizen - I love Amsterdam   vakantiehuis buitenhuizen - Zaanse Schans

Jachthaven IJmond aan Zijkanaal C is gemakkelijk te voet bereikbaar. Verkent u de omgeving liever per fiets dan zijn er fietsen te huur bij de receptie.

De stranden van Zandvoort, Bloemendaal a/zee, Wijk aan Zee en IJmuiden zijn een ware trekpleister voor de zonaanbidder en zijn binnen 15 autominuten te bereiken. Hier kunt u heerlijk uitwaaien, zonnebaden of genieten van een hapje en drankje bij de vele leuke strandtenten.

Vakantiehuis Buitenhuizen - strand Zandvoort   Vakantiehuis Buitenhuizen - strand IJmuiden

De Receptie:
De receptiemedewerkers staan u graag te woord en zullen uw vragen voor en tijdens het verblijf zo goed mogelijk beantwoorden. Ook bieden zij graag informatie over de activiteiten op het park en in de omgeving.

U kunt tevens terecht voor:

  • Huren van fietsen of skelters
  • Wandel- en fietsroutes
  • Munten voor de wellness
  • Munten voor de wasserette
  • De sleutel voor de fitnessruimte
  • Toegangskaartjes (met korting)

Adresgegevens:
Droompark Buitenhuizen
Buitenhuizerweg 2
1981  LK VELSEN-ZUID

Het park is gemakkelijk per auto te bereiken. Hoewel het hebben van een auto wel heel erg handig is, is het niet noodzakelijk. De bushalte (lijn 382) naar IJmuiden of Amsterdam stopt voor de ingang van het park.

 

 

(!) Vanwege de ligging dicht bij Schiphol kunt u geluidsoverlast ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *